Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 4 decembrie 2010

Originalitate....sau nu

Fratilor, ce e cu voi? chiar nu mai sunteti in stare sa faceti o fata sa roseasca, fara textele ieftine si lectia dinainte invatata voi nu va puteti descurca la o intalnire? Si voi, fetelor, unde va e naturaletea, chiar e nevoie sa mimati vedetele de 2 lei ca sa aratati ca aveti atitudine si astfel tipul ala din coltul mesei nu poate ajunge niciodata la voi pentru ca aveti aere de diva? Fiti seriosi oameni buni, ne plangem ca suntem tristi, singuri , nemultumiti de relatiile noastre, ceva nu merge sau nimic nu merge...asa si? ce facem in situatia asta? corect, stam si ne plangem, evitam sa cautam problema sau, si mai bine, dam vina pe altii.
Si va intrebati: da , ok, si ce legatura are asta cu originalitatea? pai tocmai lipsa de originalitate face din noi niste roboti incapabili sa mai simta asa cum au fost "programati" initial de natura. E devenita stereotip expresia" fii tu insuti". Adica? Care sunt eu? Ala care face pe masculul feroce(atroce) ca sa dea pe spate niste gagici? Sau unul care se simte bine cand are o atitudine relaxata, un zambet si o energie pozitiva, aspecte cu care poate fii placut , printre altele. La fel in cazul fetelor, e bine sa ai o atitudine de scorpie care nu poate fi abordata de nimeni, sau sa te porti de parca viata ta apare la TV si nu trebuie sa spui ceva prin care sa te compromiti? nu crezi ca daca mai renunti la bitchshield tipul ala care nu e chiar asa rau, tu singura ti-o spui, ar avea mai mult de 1% sanse sa vorbeasca cu tine si altceva decat "ce faci" si "pa"? desigur, am spus "daca mai renunti", adica nu poti fi draguta cu orice natarau care se prezinta drept "barbatul visurilor tale, papusa".
Nu stiu de unde ideea asta ca daca esti cat mai plin de tine, indiferent de sex, o sa fii placut/a de cat mai multe persoane. Referitor la subiectul acesta am citit un articol pe un alt site despre orgoliu. Oamenii orgoliosi au o problema cu propria persoana, lasa energia negativa sa ii acapareze pentru ca in acest fel cred ei ca devin de neatins si mereu cei mai buni, cei mai corecti, cei mai cei. Total fals, de fapt dovedesc rigiditate in multe privinte, din cauza temerilor . Probabil ca are legatura orgoliul si cu lipsa de inventivitate, de originalitate, lipsa curajului de a veni cu ceva nou pentru a crea avantaj . Iar rezultatul este vadit in calitatea vietii, asa cum o evaluam fiecare pentru el. Ajungi sa te multumesti cu o persoana care este fericita cu modul tau bolnav de a gandi pentru ca si ea are nevoie de genul acesta de partener, unul mai direct sau mai indraznet in adevaratul sens al cuvantului i-ar crea neplaceri. Si asa amandoi se complac intr-o relatie din care in final nimeni nu va obtine nimic. Dar ei sunt fericiti...sau nu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu